Like No Other Engagement Marketing | Eigen ‘interne’ social network / community
1734
page-template-default,page,page-id-1734,ajax_fade,page_not_loaded,
   
Eigen ‘interne’ social network/community  

Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ zijn stuk voor stuk mooie mooie sociale netwerken, met heel veel mogelijkheden.Maar veel organisaties, bedrijven, merken, media en verenigingen hebben behoefte aan een eigen social network of community platform:

 

247green

247 Green

groteprijscomm

De Grote Prijs van Nederland

 

  • Waarom zou Facebook eigenaar moeten worden van de data van uw klanten of leden?
  • Zou het niet mooi zijn als u zelf controle heeft over uw eigen community en de eventuele verdienmogelijkheden die deze community biedt?
  • Leden of klanten willen niet dat al hun activiteiten binnen een groep of community in een timeline verschijnt die iedereen kan zien.
  • Uw leden, klanten of fans en hun activiteit in uw database, goed beveiligd op Nederlandse servers, terwijl uw toch profiteert van de virale potentie van de reguliere social networks als Facebook, Twitter, Google+, etc.
  • Organisaties en merken willen graag een dedicated netwerk, zonder de afleiding van andere prikkels en met mogelijkheden om met hun leden, klanten en fans de verdieping te zoeken.

 

Wij bieden een ‘off the shelf’ oplossing om uw op zeer korte termijn uw eigen social netwerk of community te lanceren en te onderhouden. Met alle voordelen van de reguliere social networks en zonder de nadelen.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen ‘interne’ social network of community? Neem voor meer informatie over uw eigen sociale netwerk of community op met ons.

 

 

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button