Like No Other Engagement Marketing | Missie / Visie
1054
page-template-default,page,page-id-1054,ajax_fade,page_not_loaded,
   

Onze missie / visie

 

Visie
Adverteerders en organisaties willen hun doelgroepen bereiken om hun boodschappen over te brengen en koop- en keuze gedrag te beïnvloeden. Daarvoor bestoken adverteerders, zenders en media hun doelgroepen met steeds meer boodschappen, via steeds meer kanalen en op steeds meer momenten en plaatsen. Maar we komen er met z’n allen achter dat meer en harder schreeuwen op termijn contraproductief werkt: mensen reclame gaan mijden. De wal keert het schip.

 

Uiteindelijk draait het om aandacht: adverteerders, zenders en media, iedereen concurreert met elkaar voor een beetje aandacht van de doelgroep. Maar aandacht ‘krijg’ je niet, dat moet je verdienen. De winnende vormen van marketing, communicatie en media zijn die concepten waar mensen graag hun kostbare aandacht aan willen schenken.

 

Missie
Onze missie: voor onze opdrachtgevers waardevolle concepten, campagnes, activaties en mediaformats produceren die voor de doelgroep zo aantrekkelijk zijn, dat ze er graag en intensief mee willen interacteren.
Kortweg: reclame maken die niet als reclame voelt.

 

Met als resultaat:
– Een enthousiaste doelgroep die geboeid en betrokken wordt.
– Een zo hoog mogelijke ROI voor de opdrachtgever.

 

En dat kunnen we als geen ander, daarom zijn we ook: Like No Other. Net als u. En we helpen u graag om ook uw doelgroep dat te laten ontdekken.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button