Like No Other Engagement Marketing | McGregor Kids Model Contest
2043
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2043,ajax_fade,page_not_loaded,
   
Opdrachtgever

McGregor Fashion

Category:
contest, engagement, home
About

3a_20150924DesignMcGregor

Opdrachtgever: McGregor Fashion

Campagne: “McGregor Kids Model Contest”

Achtergrond:
McGregor organiseerde voor het tweede jaar op rij de Kids Model Contest. McGregor vroeg Like No Other om de 2015 editie te produceren vanwege de ruime ervaring met contests en kennis van tools en social media.

Doelstellingen:
– Overtref het succes van de 2014 campagne;
– Zorg voor zoveel mogelijk buzz;
– Groei in likes en nieuwsbrief aanmeldingen.

Oplossing;
Like No Other produceerde de complete campagne applicatie op Facebook en mobile, met daarbij behorend campagnedashboard en moderatieplatform. Via Facebook login konden ouders hun kinderen opgeven en stemmen. Delen kon via Facebook, Twitter, Email & WhatsApp. Like No Other bedacht ook de optimale vorm van gameplay om zo een eerlijk en spannend spelverloop te houden: twee finalisten werden op basis van aantal stemmen gekozen, twee finalisten op basis van de vakjury.

Resultaat:
In 1 maand tijd werden duizenden kinderen aangemeld, meer dan 100.000 stemmers brachten hun stem uit op hun favorieten en de site werd honderdduizenden keren bezocht, 80% via mobiel. De actie leverde duizenden extra fans op Facebook op en duizenden nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief.

De competitie leverde uiteindelijk vier finalisten op die naar de finale mochten: een fotoshoot bij McGregor HQ in Driebergen. Daar koos de jury daar uiteindelijk de winnaar op basis van de beste foto’s.

 

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button